AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Ποιος είναι ο Στράτος; - Γεια σας!

Καλώς ορίσατε!

Το όνομά μου είναι Ευστράτιος Καλλιντζής. Λέγετέ με Στράτο. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου. Τι σας έρχεται πρώτα στον νου, ακούγοντας Ελλάδα; Βέβαια, αυτήν την άτυχη εποχή σίγουρα θα σκεφθείτε το Ελληνικό χρέος, το ΔΝΤ, την πιθανή χρεωκοπία και όλα αυτά.

Αλλά είμαι σίγουρος ότι η δεύτερη σκέψη σας θα είναι για αρχαία ιστορία, φιλοσοφία, επιστήμες, Αθήνα, Σπάρτη, Παρθενώνα, δώδεκα Ολύμπιους θεούς, Ολυμπιακούς αγώνες, Μέγα Αλέξανδρο! Ή για ηλιόλουστες παραλίες, γαλάζιο ουρανό, διακοπές και χαλάρωση! Όπως λέμε Μύκονο ή Σαντορίνη! Δεν έχει σημασία! Η Ελλάδα είναι όλα αυτά μαζί και άλλα τόσα καλύτερα και χειρότερα.

Μια Μικρή Ιστορία

Γεννήθηκα στα τέλη τής δεκαετίας τού 50 και κατά την διάρκεια τής ζωής μου, είδα να συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα. Οι καιροί άλλαξαν και σχεδόν όλα είναι διαφορετικά: περιβάλλον, τεχνολογία, επικοινωνίες, ανθρώπινες σχέσεις, κ.α. Μόνον, δύο πράγματα παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα τού χρόνου.

  • Η προσπάθεια των ανθρώπων, για καλύτερη υγεία τού νου, τού σώματος και των οικονομικών του.
  • Η καταπίεση των ανθρώπων, από τον/τούς κυρίαρχο/ους τού κόσμου.

Η μουσική είναι μία από τις πρώτες μου αγάπες και την "παντρεύτηκα", δουλεύοντας σαν επαγγελματίας μουσικός, πάνω από 20 χρόνια. Αλλά όπως θα ξέρετε, το ωράριο ενός μουσικού αρχίζει αργά το βράδυ και τελειώνει νωρίς το πρωί. Αυτό σημαίνει, ότι κατά την διάρκεια αυτών των 20 χρόνων, κοιμόμουν κατά την διάρκεια τής ημέρας. Ο καλός Θεούλης αποφάσισε 15 χρόνια πριν, ότι αρκετά ήμουν μόνος μου και ότι ήταν η κατάλληλη ώρα για να δημιουργήσω δική μου οικογένεια.

Έτσι, η Ναταλία ήρθε στην ζωή μου (σαν Θείο δώρο ή τιμωρία; δεν είμαι πάντα σίγουρος). Και αυτό ήταν! Αποφάσισα, να αλλάξω επάγγελμα και να αρχίσω να κοιμάμαι κατά την διάρκεια τής νύχτας επιτέλους! Μέχρι εδώ, όλα καλά, αλλά ποιος θα προσλάβει έναν ανειδίκευτο πρώην μουσικό; Δεν ξέρω για τις άλλες χώρες, αλλά για την Ελλάδα, κάτι τέτοιο είναι από πολύ δύσκολο έως απίθανο.

- "Καημένε Στράτο" ...
... είπα στον εαυτό μου, "θέλεις να κοιμάσαι την νύχτα με την γυναίκα σου, ωστόσο πρέπει να βρεις δουλειά την ημέρα" και σκέφθηκα:

- "Στράτο, αν δεν μπορείς να βρεις δουλειά, δημιούργησε μία επιχείρηση"!
Και εκεί ακριβώς, ο φίλτατός μου Κώστας, μέ ενημέρωσε για την αλόη βέρα και μια επιχειρηματική ευκαιρία.

- "Τυχερέ Στράτο"!
... είπα στον εαυτό μου, "να, η επιχείρησή σου"

Και ξεκίνησα το ταξίδι μου με την αλόη βέρα. Από τότε, κάνω μόνον ανοδικά βήματα στην υγεία του νου, του σώματός και της ευημερίας.

Συμπέρασμα

Βέβαια, αυτή η μικρή ιστορία μοιάζει με παραμυθάκι αλλά όπως έχουμε πει κάπου αλλού, τα πάντα έχουν δύο όψεις και στην επόμενη δημοσίευση (Ποιος είναι ο Στράτος? - Κοινή Λύση) θα πούμε και για την άλλη όψι αυτής της μικρής ιστορίας. Πάντως:

  • Υιοθέτησα τον χυμό αλόης βέρα και τις βιταμίνες - C στην καθημερινή μου δίαιτα, σαν κατ’ εξοχήν στηρίγματα τής υγείας μου.
  • Το Ginkgo Biloba, με βοηθάει να διατηρώ υγιή νου και καθαρές σκέψεις.
  • Η πρόπολη μελισσών αυτό το φυσικό αντιβιοτικό, με προφυλάσσει από κρυώματα, ιούς, κ.α. και χρησιμοποιώ επίσης τα περισσότερα συμπληρώματα πού διαθέτει, η επιχείρησή μου.
  • Όπως και να έχει, η αλόη βέρα καλυτέρευσε την υγεία του νου και του σώματός μου, αλλά το καλύτερο σημείο είναι, ότι κάθε μήνα φροντίζει τον τραπεζικό μου λογαριασμό, εφοδιάζοντας τον κατάλληλα,... γι’ αυτό, ... μην καθυστερείτε, ... συνεργαστείτε μαζί μας!
Διαβάστε την συνέχεια: Ποιος είναι ο Στράτος? - Κοινή Λύση

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments