AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Ποια Προϊόντα Αλόης Μπορούν Να Βοηθήσουν Στο Κόψιμο Του Τσιγάρου;

από Wapchiss

Ποια προϊόντα αλόης βέρα μπορούν να βοηθήσουν στην διακοπή του καπνίσματος;

Απάντηση του Στράτου:

Αγαπητέ Wapchiss, η Aloe Vera - αλόη βέρα είναι ένα θαυμάσιο φυτό και μπορεί να βοηθήσει την υγεία μας με πολλούς τρόπους.

Ρίξ' του!

Ρίξ' του!

Σίγουρα όμως δεν είναι πανάκεια. Δεν είναι μια μαγική ουσία που θα λάβουμε και αμέσως όλες οι κακές συνήθειες μας θα εκλείψουν και όλα μας τα προβλήματα υγείας θα επιλυθούν.

Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο, μάλλον θέλει να πουλήσει κάποιους επιπλέον χυμούς αλόης βέρα.

Η αλόη βέρα μπορεί να βοηθήσει την αντίσταση του οργανισμού μας στις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος

Η Aloe Vera, εκτός από την τοπική χρήση, είναι το πιο ολοκληρωμένο φυσικό συμπλήρωμα διατροφής. Δεν είναι φάρμακο, είναι τροφή!

Και ίσως οι άνθρωποι δεν θα χρειάζονταν να καταναλώνουν αλόη βέρα, εάν τα τρόφιμα που διατίθενται στις μέρες μας δεν ήταν "πλαστικά" και πράγματι, μπορούσαν να μας παράσχουν όλα τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού μας.

Δεν ξέρω αν η Aloe Vera μπορεί να βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα, ούτε γνωρίζω να υπάρχουν κάποιες αναφορές για το θέμα. Αλλά σίγουρα ξέρω ότι, μπορεί να βοηθήσει την αντίσταση του οργανισμού μας στις επικίνδυνες συνέπειες όσο συνεχίζουμε το κάπνισμα, όπως επίσης μπορεί να βοηθήσει και τον καθαρισμό του οργανισμού μας από τα δυσάρεστα αποτελέσματα του καπνίσματος μετά το κόψιμο του τσιγάρου.

Συσχέτιση ανάμεσα στο κάπνισμα, καρκίνο του πνεύμονα και κατανάλωση αλόης

Μια εκτεταμένη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Οκινάουα της Ιαπωνίας 1982 - 1987, προκειμένου να βρεθεί η συσχέτιση ανάμεσα στο κάπνισμα, στο καρκίνο του πνεύμονα και τη φυτική κατανάλωση.

Δώσ' του!

Δώσ' του!

Αυτή η έρευνα διαπίστωσε ότι όσοι κατανάλωναν αλόη για ολόκληρη τη ζωή τους ή για μια σημαντική χρονική περίοδο και ήταν καπνιστές, είχαν πολύ χαμηλό επίπεδο ασθενειών που συνδέονται με τους πνεύμονες.

Από τα 637 άτομα 30 ετών και άνω που συμμετείχαν στην έρευνα, αυτοί οι οποίοι είχαν ιστορικό καπνίσματος και έπιναν χυμό αλόης δεν ήταν ευάλωτοι στον καρκίνο του πνεύμονα.

Ακόμη και αν είχαν κάποια προβλήματα που συνδέονταν με τους πνεύμονες, αυτά ήταν συγκριτικά πολύ λιγότερα από τα προβλήματα των ατόμων που δεν είχαν πάρει ποτέ αλόη βέρα στη ζωή τους.

Τα συμπτώματα της διακοπής του καπνίσματος

Έχει αποδειχθεί από γιατρούς ότι οι καπνιστές υποφέρουν από μακροχρόνια πεπτικά προβλήματα. Ακόμη και αν σταματήσουν το κάπνισμα, τα περισσότερα από τα προβλήματα παραμένουν και το στομάχι τους είναι πολύ ευαίσθητο σε διάφορες επιρροές. Το κάπνισμα έχει επίσης αποδειχθεί ότι επηρεάζει την ποιότητα του δέρματος και επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης.

Φτύσ' το!

Φτύσ' το!

Τέλος, αυτοί που διακόπτουν το κάπνισμα, αντιμετωπίζουν διάφορα συμπτώματα όπως: βήχας, πονοκέφαλος, πονόλαιμος, άγχος, ναυτία, άγχος, αϋπνία, αύξηση βάρους και άλλα.

Η αλόη βέρα από την άλλη πλευρά είναι γνωστό ότι βελτιώνει το πεπτικό σύστημα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει ιδιότητες κατά της γήρανσης και αύξησης βάρους και κάνει το δέρμα πιο σφικτό.

Συμπερασματικά, δεν μπορεί να υπάρχει δισταγμός για το αν η Aloe Vera μπορεί να βοηθήσει το σώμα μας να ξεπεράσει τις βλαβερές επιπτώσεις του καπνίσματος και μετά το κόψιμο του τσιγάρου.

Φυσικά προϊόντα που βοηθούν να βρούμε ανακούφιση από τα συμπτώματα της διακοπής του καπνίσματος

Ορισμένα φυσικά προϊόντα από τη Forever Living Products, κορυφαία εταιρεία στον κόσμο σε προϊόντα αλόης και προϊόντα κυψέλης μελισσών, που βοηθούν να βρούμε ανακούφιση από τις παρενέργειες και τα συμπτώματα της διακοπής του καπνίσματος είναι τα εξής:

  • Aloe Vera Gel χυμός, ο αγνός σταθεροποιημένος χυμός αλόης βέρα, όσο πιο κοντά στη φύση γίνεται.
  • Forever Absorbent-C - Απορροφητική βιταμίνη C, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που αποτελεί μέρος του αμυντικού συστήματος του οργανισμού από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών, ένα ευεργετικό συμπλήρωμα για το δέρμα, καθώς υποστηρίζει το σχηματισμό του κολλαγόνου και μεσοκυττάριων αναγκαίων για τη διατήρηση του υγιούς συνδετικού ιστού.
  • Forever Garlic-Thyme, Σκόρδο - Θυμάρι. Το σκόρδο και το θυμάρι, τα δύο ισχυρά αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο Forever Garlic-Thyme, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μεγάλο σύμμαχο για τη διατήρηση της καλής υγείας.
Σταμάτα να βήχεις!

Σταμάτα να βήχεις!

Όταν το σκόρδο κόβεται ή συνθλίβεται, ένζυμα αντιδρούν για να παράγουν ένα ισχυρό παράγοντα που βοηθάει στο μετατροπή των λιπών σε ενέργεια και στην προστασία του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες.

Άλλες ουσίες που περιέχονται σε αυτή την άοσμη μαλακή κάψουλα είναι η ajoene και η λεκιθίνη, που μπορούν να βοηθήσουν να γαλακτωματοποιηθούν τα λίπη. Οι ενώσεις θείου του σκόρδου, επίσης απεδείχθη ότι έχουν ευεργετικές ιδιότητες.

Το σκόρδο περιέχει επίσης γερμάνιο, ένα ορυκτό ιχνοστοιχείο που πιστεύεται ότι συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος και το σελήνιο, ένα αντιοξειδωτικό ιχνοστοιχείο.

Το θυμάρι περιέχει τα αντιοξειδωτικά Τανίνη, Φαινόλη και Θυµόλη (σαπωνίνες). Τα άλλα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο σκόρδο, θυμάρι είναι κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνες Β και βιταμίνη C.

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments