AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Λεύκη Και Αλόη Βέρα

από Telly, Λεμεσός, Κύπρος

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ιατρική θεραπεία για την λεύκη, αλλά το ζελέ της αλόης φαίνεται να είναι μια φυσική θεραπεία.

Η αλόη βέρα, το φυτό θαύμα, έχει πολλά οφέλη για την υγεία μας και η αντιμετώπιση των συμπτωμάτων που εμφανίζει η λεύκη είναι ένα από αυτά.

Λεύκη

Λεύκη

Πριν από μερικά χρόνια τα πρώτα συμπτώματα της λεύκης --λευκές κηλίδες στο δέρμα-- άρχισαν να εμφανίζονται στο πρόσωπό μου και τα χέρια μου.

Αφού τα αγνόησα για λίγο καιρό και μετά πήγα στο γιατρό, έμαθα από αυτόν ότι δεν υπάρχει κάποια θεραπεία για τα συμπτώματα της λεύκης με φαρμακευτική αγωγή και τα φάρμακα που συνήθως συνταγογραφούνται, μπορεί να δώσουν μόνο μια μικρή βοήθεια.

Ωστόσο, ακολούθησα τη συνταγή που έγραψε ο γιατρός, δύο αλοιφές και χάπια, αλλά δεν είχα καμία προφανή βελτίωση στην κατάστασή μου παρά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά την εφαρμογή των αλοιφών στο πρόσωπό μου. Όταν οι αλοιφές και τα χάπια τελείωσαν, δεν επισκέφτηκα ξανά το γιατρό. Σκέφτηκα ότι αν δεν υπάρχει θεραπεία για τη λεύκη, δεν υπάρχει επίσης λόγος για περαιτέρω φαρμακευτική αγωγή.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Εκείνη την εποχή συμπτωματικά, ένας φίλος μου συνέστησε το Aloe Vera Gelly, μια αλοιφή από αγνό σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα από την Forever Living Products, σαν απαραίτητη πρώτη φροντίδα για εγκαύματα και κοψίματα, τραύματα και δερματικές παθήσεις και για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες, γιατί η αλόη βέρα είναι επίσης γνωστή για την ιδιότητά της να βοηθά στην αναδόμηση και αναγέννηση των κυττάρων.

Έτσι σκέφτηκα ότι ήταν μια καλή ιδέα να βάζω αγνό ζελέ αλόης βέρα στο πρόσωπό μου μετά από κάθε ξύρισμα αντί για τις διάφορες after-shave λοσιόν. Κι έτσι έκανα. Το αποτέλεσμα ήταν απροσδόκητο! Ένα μήνα αργότερα το δέρμα του προσώπου μου είχε μαλακώσει, δεν είχε ρυτίδες και το πιο σημαντικό: τα σημάδια από την λεύκη στο πρόσωπό μου ήταν σχεδόν αόρατα!

Στα χέρια μου ήταν ακόμα ορατά, αλλά λιγότερο από πριν. Αυτό πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι, ακόμη και αν δεν έβαζα ζελέ αλόης άμεσα στα χέρια μου, χρησιμοποιώντας τα χέρια μου για να την εφαρμόσω στο πρόσωπό μου, μια μικρή ποσότητα της αλοιφής παρέμενε πάντα στα χέρια.

Αλλά αυτή η μικρή ποσότητα, επειδή τα χέρια έχουν πάντα κάτι να κάνουν, κάτι θα πιάσουν, θα τα πλύνουμε, θα τα σκουπίσουμε, δεν είχε αρκετό χρόνο για να διεισδύσει βαθειά στο δέρμα των χεριών όπως στο πρόσωπο. Αλλά σήμερα, μετά από περίπου δύο χρόνια τακτικής χρήσης του ζελέ αλόης, δεν υπάρχουν κανένα σημάδι λεύκης ορατό και στα τα χέρια και στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Σημείωση του Στράτου:

Γεια σου Τέλλη, καταπληκτική η ιστορία σου! Σε ευχαριστώ για τη συμβολή σου στις Δικές σας Αληθινές Ιστορίες. Λοιπόν, έχουμε την τάση (ή μάλλον "συμφέροντα" μας υποβάλλουν) να ξεχνάμε ότι τα βότανα είμαι τα γιατρικά της φύσης και μερικές φορές όταν τα χρησιμοποιούμε πάλι κατά σύμπτωση, έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από την φυσική τους δύναμη!

Επειδή πολλοί επισκέπτες που διαβάζουν τις Δικές σας Αληθινές Ιστορίες μου έστειλαν αιτήματα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Aloe Vera Gelly από την Forever Living Products, παραθέτω κάποιες πληροφορίες παρακάτω.

Aloe Vera Gelly

Aloe Vera Gelly

Ιστορικά, η κύρια χρήση της αλόης βέρα ήταν για την αντιμετώπιση διαφόρων ερεθισμών και καταστάσεων του δέρματος. Πολλά νοικοκυριά διατηρούν φυτά αλόης, για πρώτες βοήθειες και άλλες χρήσεις.

Το Aloe Vera Gelly - αγνό ζελέ αλόης είναι κατ' ουσίαν ταυτόσημη με το εσωτερικό ζελέ των φύλλων του φύτου αλόης γιατί παρασκευάζεται από 100% σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα.

Η Aloe Vera Gelly είναι ένα παχύ, διαφανές τζελ που περιέχει υγροσκοπικά και ενυδατικούς παράγοντες και είναι ειδικά παρασκευασμένη για τοπική εφαρμογή. Απορροφάται εύκολα από το δέρμα, χωρίς να λερώνει τα ρούχα. Προσφέρει ανακούφιση από ήσσονος σημασίας ερεθισμούς του δέρματος.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο δέρμα πριν τους υπερήχους, ή μετά από ηλεκτρόλυση. Κομμωτήρια χρησιμοποιούν την Aloe Vera Gelly γύρω από την γραμμή των μαλλιών για την προστασία του δέρματος πριν από την περμανάντ και την βαφή. Η Aloe Vera Gelly είναι ιδανική για το δέρμα που χρειάζεται μια μικρή επιπλέον φροντίδα.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives

Διαβάστε επίσης και άλλες απαντήσεις σχετικά με την:

Facebook Comments