AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

SBI! | Ηλεκτρονικό Επιχειρείν

Η Τέχνη του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν

Το SBI! - Site Build It! διδάσκει την Τέχνη του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και μας προσφέρει online - διαδικτυακή επιχειρηματική επιτυχία. Ο καθένας από εμάς μπορεί να πετύχει με αυτήν την όλα σε ένα (all-in-one) διαδικασία, τα παρεχόμενα εργαλεία, και την καθοδήγηση και υποστήριξη.

Εργαλεία, Καθοδήγηση, Υποστήριξη

Η διαδικασία αυτή δε είναι απλουστευμένη σε τέτοιο βαθμό που η επιτυχία (δηλαδή, τα κέρδη και όχι η απλή παρουσία σε μια τοποθεσία στο διαδίκτυο) μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και από έναν αρχάριο. Για ένα έμπειρο άτομο, η επίτευξη της επιτυχίας είναι πιο ομαλή.

Ναι, υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι για να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο. Ωστόσο, για να είναι κερδοφόρος απαιτούνται περισσότερα από το απλά να έχουμε μια συλλογή από ιστοσελίδες. Το Site Build It! περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία και μια αποδεδειγμένη διαδικασία που απαιτείται για την οικοδόμηση ενός μακροπρόθεσμου, κερδοφόρου ηλεκτρονικού επιχειρείν.

"SBI! Αλλάζει ζωές"

Μας παρέχονται περισσότερα από απλώς ένα λογισμικό κατασκευής ιστοσελίδων. Δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε ξεχωριστή φιλοξενία, Να πληρώσουμε για ένα ξεχωριστό εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών, να διαχειριστούμε εγγραφές επισκεπτών σε διάφορες υπηρεσίες του ιστοτόπου, να ενσωματώσουμε autoresponders, κλπ., κλπ.
Δείτε την πλήρη λίστα με τα εργαλεία που μας παρέχει το SBI! εδώ

To Site Build It! αφαιρεί τα τεχνικά εμπόδια που σίγουρα θα συναντήσουμε και μας επιτρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στην οικοδόμηση της επιχείρησής μας. Πολλές λειτουργίες είναι εντελώς αυτοματοποιημένες. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τίποτα για κατασκευή ιστοσελίδων, προκειμένου να πετύχουμε. Όλες οι κουραστικές, συχνά επαναλαμβανόμενες, απαραίτητες ενέργειες γίνονται αυτόματα ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε σε άλλες σημαντικές για την οικοδόμηση της επιχείρησής μας δραστηριότητες.

To Site Build It! είναι το μόνο προϊόν που αφιερώνει χρόνο για να μας προετοιμάσει για το πως να δημιουργήσουμε μια κερδοφόρα επιχείρηση, πριν αρχίσουμε να την αναπτύσσουμε. Για τους αρχάριους, η μάθηση είναι πολλαπλάσια του χρόνου που θα αφιερώσουν και συγχρόνως θα παρακάμψουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις που φέρνουν καθυστέρηση. Για τους έμπειρους στην κατασκευή ιστοσελίδων το SBI! θα βοηθήσει να βαθύνουν το επίπεδο κατανόησης και ικανοτήτων τους. Δεν έχει σημασία σε πιο επίπεδο είμαστε, η καθοδήγηση είναι συνεχής σε όλη τη διαδρομή μέχρι να πετύχουμε.

Ο Οδηγός Ενεργειών μας οδηγεί βήμα προς βήμα στην διαδικασία, και διατίθεται σε κείμενο και σε βίντεο. Στην πραγματικότητα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε πιστά τον οδηγό ενεργειών. Πράγματι! Οι πιο επιτυχημένοι ιδιοκτήτες SBI! ιστοτόπων - επιχειρήσεων, λένε ότι το μόνο που έκαναν ήταν να ακολουθήσουν τον οδηγό. Δεν αποπροσανατολίστηκαν και δεν χρειάστηκε να μαντέψουν τι θα κάνουν στη συνέχεια. Η προσέγγιση καθοδήγησης του Site Build It! μας βοηθά να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Η συνεχής καθοδήγηση μέσω του Οδηγού Ενεργειών και η on-line βοήθεια είναι πάντα διαθέσιμη είτε για ανάγνωση ή για οπτική παρακολούθηση. Η προσεκτική καθοδήγηση σε κάθε βήμα, κάνει την επιτυχία πραγματοποιήσιμη. Η βοήθεια σε πιο σύνθετες περιπτώσεις είναι επίσης διαθέσιμη (όταν είμαστε έτοιμοι γι' αυτό) και όλα είναι σχεδιασμένα για να εξοικονομήσουμε χρόνο και να κινηθούμε προς τα εμπρός.

Το Site Build It! παρέχεται με απεριόριστη υποστήριξη πελατών την οποία συχνά αποκαλούν την καλύτερη που έχουν συναντήσει ποτέ. Και το SBI! Forum συμπληρώνει την εικόνα. Είναι τα πιο φιλικό φόρουμ αλληλοβοήθειας στο σύνολο του ηλεκτρονικού επιχειρείν στον κόσμο.

Έρευνα εξειδικευμένου τομέα - Niche

Πάρα πολλοί μη SBI! ιστότοποι ξεκινούν να αναπτύσσονται χωρίς τα κέρδη να είναι «ενσωματωμένα» στην διαδικασία από την Ημέρα 1. Όλα ξεκινούν με τη σωστή διαδικασία.

Η διαδικασία Περιεχόμενο Κυκλοφορία Προπώληση Κερδοφορία είναι η υποκείμενη, λογική και ισχυρή διαδικασία η οποία αξιοποιεί την θεμελιώδη πραγματικότητα του πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Ίντερνετ. Η διαδικασία Π Κ Π Κ βάζει τα θεμέλια για μια στέρεη, κερδοφόρα on-line επιχείρηση.

Το Brainstorm It! είναι ένα ισχυρό εργαλείο του Site Build It! για την έρευνα και το brainstorming των λέξεων - κλειδιών. Μας βοηθά να βεβαιωθούμε ότι το κυρίως θέμα του ιστοτόπου μας έχει αποδεκτή δυνατότητα κέρδους. Οι SBIers αποφεύγουν αυτό το κοινό μοιραίο λάθος. Με την βοήθεια του Brainstorm It!, ξέρουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο, από την αρχή. Το Brainstorm It! επίσης, μας βοηθά να βρούμε θέματα που σχετίζονται με τον εξειδικευμένο τομέα του ιστοτόπου μας, τα οποία θα ελκύσουν κυκλοφορία και θα δημιουργήσουν εισόδημα.

Το Niche Choose It! - Επιλογή Εξειδικευμένου Τομέα! είναι το τελικό εργαλείο λήψης των αποφάσεων μας. Χρησιμοποιεί έναν σύνθετο αλγόριθμο λήψης τελικής απόφασης, που κάνει την επιλογή των καλύτερων Εξειδικευμένων Τομέων για μας απλή και άψογη. Επιλέγοντας την καλύτερη ιδέα για τον ιστότοπό μας δεν είναι πάντα τόσο προφανές και εύκολο όσο φαίνεται. Το Brainstorm It! και το Niche Choose It! μας δείχνουν τον καλύτερο δρόμο για την συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα, αποκαλύπτουν κάποιες εκπλήξεις, και μας βοηθούν να κάνουμε τη σωστή επιλογή.

Το Monetize It! - Κερδοφορία! μας βοηθά να επιλέξουμε τις καλύτερες επιλογές για τους τρόπους κερδοφορίας του ιστοτόπου μας. Δημιουργώντας ένα ποικίλο μείγμα πηγών κερδοφορίας, μας βοηθά να μεγιστοποιήσουμε την κερδοφορία του δικτυακού μας τόπου και να εξασφαλίσουμε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Κατασκευή Ιστοτόπου

Η δημιουργία σελίδων είναι τόσο απλή όσο και η οδήγηση ενός ποδηλάτου με βοηθητικές ρόδες, όσο εξακολουθούν βέβαια να συνδέονται με το ποδήλατο. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε HTML. Το μπλοκ με μπλοκ λογισμικό κατασκευής σελίδων μας εκπαιδεύει πώς να γράψουμε μια σελίδα που είναι αποτελεσματική και φιλική και στις μηχανές αναζήτησης και στους ανθρώπους.

Είναι ένας απλός, πραγματοποιήσιμος και το σημαντικότερο, αποτελεσματικός τρόπος κατασκευής. Το μπλοκ με μπλοκ λογισμικό κατασκευής σελίδων είναι ιδανικό για αρχάριους, αλλά ακόμη και πολλοί "προχωρημένοι" χρήστες θα πρέπει να ξεκινήσουν με αυτό το εργαλείο. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να σπάσει κάποιος τις κακές συνήθειές του!

Ωστόσο, επειδή το Site Build It! είναι συμβατό με δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας HTML (π.χ., το Dreamweaver) και τα εργαλεία επεξεργασίας εικόνας (π.χ., Photoshop, Flash, κ.λπ.), μπορούμε εύκολα να χρησιμοποιήσουμε προηγμένες τεχνικές κατασκευής σελίδων, αν θέλουμε. Αυτό επιτρέπει τη μέγιστη δημιουργική ευελιξία για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων.

Όταν έρθει η ώρα να δημιουργήσουμε την Αισθητική Εμφάνιση του δικτυακού μας τόπου, το SBI! παρέχει πλήρως παραμετροποιήσιμα και εύκολα στη χρήση πρότυπα. Μπορούμε να επιλέξουμε και να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική εμφάνιση, ακόμα και αν δεν έχουμε δεξιότητες σχεδιασμού. Και αν είστε ένας σχεδιαστής, μπορείτε να δημιουργήσετε και να ανεβάσετε τα δικά σας πρότυπα.

Το SBI! περιλαμβάνει ανάλυση επιλογής και βελτιστοποίηση ονόματος τομέα - domain name και κατοχύρωση. Θα αναπτύξουμε το καλύτερο όνομα για την μέγιστη αποδοτικότητα στον εξειδικευμένο τομέα μας. (Συνήθως η σωστή επιλογή είναι διαφορετική από ό,τι είχαμε προγραμματίσει.)

Γρήγορη, αξιόπιστη, state-of-the-Net φιλοξενία - web hosting επίσης περιλαμβάνεται στο Site Build It! Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την επιλογή των χαρακτηριστικών του σωστού πακέτου φιλοξενίας (μέγεθος, χωρητικότητα, κλπ.). Η φιλοξενία - web hosting περιλαμβάνεται στο πακέτο, χωρίς κρυφές ρήτρες.

Μηχανές Αναζήτησης και Οικοδόμηση Κυκλοφορίας

Μπορούμε να μάθουμε να "κάνουμε το σωστό" γρήγορα (ή αλλιώς να διορθώσουμε τις κακές συνήθειές μας) ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε σε άλλες στρατηγικές οικοδόμησης κυκλοφορίας. (Αυτές είναι επίσης εύκολα εφαρμόσιμες λόγω της αυτοματοποίησης της διαδικασίας.)

Για να ανακοινώσουμε τον ιστότοπό μας σε μηχανές αναζήτησης, θα πρέπει να υποβάλουμε ένα εξειδικευμένο αρχείο που ονομάζεται XML Sitemap. Το SBI! το κάνει αυτόματα! Μία τεράστια εξοικονόμηση χρόνου, που μας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχουμε με ταχείς ρυθμούς ευρύτερη διάδοση και προσέλκυση περισσότερης στοχοθετημένης ελεύθερης κυκλοφορίας από τις μηχανές αναζήτησης.

Οι αναφορές διερεύνησης / καταγραφής / κατάταξης των μηχανών αναζήτησης μας επιτρέπουν να δούμε πώς οι σελίδες μας εξετάζονται από τις μηχανές αναζήτησης. Μπορούμε να δούμε ποιες σελίδες κατατάχθηκαν καλύτερα και έχουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Κάθε αναφορά μας βοηθά να καθορίσουμε τον τρόπο για την αύξηση της κυκλοφορίας και τους τρόπους κερδοφορίας. Οι περισσότεροι επαγγελματίες δεν έχουν εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση σε αυτό το είδος των πληροφοριών.

Τα Στατιστικά Κυκλοφορίας και η Ανάλυση κλικ μας βοηθούν να καταλάβουμε τι αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες μας. Η κατανόησή τους μας βοηθά να γνωρίζουμε για το τι να γράψουμε, το οποίο με τη σειρά του θα μας οδηγήσει σε όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Το Site Build It! περιλαμβάνει την Ανταλλαγή Αξίας - Value Exchange για την εύρεση και την διαχείριση υψηλής αξίας εισερχόμενων συνδέσεων (ένα κρίσιμο κριτήριο για την κατάταξη σε υψηλές βαθμίδες στις μηχανές αναζήτησής και αυξημένης κυκλοφορίας). Αυτό το αυτοματοποιημένο εργαλείο ανάπτυξης εισερχομένων συνδέσμων εξοικονομεί πολύ χρόνο από αυτήν την επίπονη και μακροχρόνια διαδικασία.

Προπώληση - PREselling

Το SBI! περιλαμβάνει έναν εύκολο στη χρήση τρόπο δημιουργίας και ενσωμάτωσης φορμών επικοινωνίας με autoresponders. Μπορούμε να δημιουργήσουμε φόρμες επικοινωνίας, φόρμες ερευνών και δημοσκοπήσεις για εύκολη επικοινωνία με τους επισκέπτες μας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε το e-mail μας, το οποίο προσελκύει spam. Οι έμπειροι χρήστες θα εκτιμήσουν το ότι δεν χρειάζονται πλέον ξεχωριστά εργαλεία δημιουργίας φορμών. Έχοντας αυτά τα εργαλεία, όλα σε ένα μέρος εξοικονομούμε χρόνο και έξοδα.

List-building - δημιουργία λίστας και e-mail marketing περιλαμβάνονται (συνήθως αυτά τα ακριβά χαρακτηριστικά πωλούνται ξεχωριστά). Εγγράψτε επισκέπτες στην λίστα συνδρομητών του e-zine σας και στη συνέχεια στείλτε ένα μήνυμα με την τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου σας. Αυτή η επαναλαμβανόμενη, τακτική επικοινωνία χτίζει έναν ισχυρότερο δεσμό με τους επισκέπτες του ιστοτόπου μας και επιτρέπει την άμεση προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών μας. Καλύτερη Προπώληση - PREselling = Μεγαλύτερη Κερδοφορία.

Η Προπώληση - PREselling είναι μια έννοια που εφευρέθηκε από την SiteSell και είναι το μέρος της διαδικασίας ΠΚΠΚ. Η ιδέα είναι απλή. Οι μικρές επιχειρήσεις, δεν έχουν ένα εμπορικό σήμα που να είναι γνωστό και αξιόπιστο. Έτσι πρέπει να το δημιουργήσουν για να μπορέσουν να έχουν κέρδος. Φαίνεται προφανές, έτσι; Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι το κάνουν ή το κάνουν με λάθος τρόπο.

Η Αυτόματη Εγγραφή Ιστολογίου - Automatic Site Blogging μετατρέπει τον ιστότοπό μας σε ένα ιστολόγιο εύκολα. Απολαμβάνουνε όλα τα πλεονεκτήματα ενός blog χωρίς να χρειάζεται επιπλέον δεξιότητες ή πρόσθετο λογισμικό. Η Αυτόματη Λειτουργία Ping για το SBI! ιστολόγιό μας κρατά τον ιστότοπό μας στο ραντάρ των μηχανών αναζήτησης. Όλα αυτά βοηθούν να προσελκύσουμε περισσότερη κυκλοφορία.

Προηγμένα χαρακτηριστικά

Οι διάφορες Βάσεις Πληροφοριών - "Κυκλοφορία", "Συμβουλές και Τεχνικές", "Πόροι", "Κερδοφορία" (και διάφορα άλλα) μας παρέχουν την αιχμή της γνώσης σε όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε. Κανένα άλλο εξωτερικό ανάγνωσμα δεν είναι απαραίτητο (εκτός από τις πληροφορίες που σχετίζονται με την επιχείρησή μας, φυσικά). Υπάρχουν συνδρομητικοί ιστότοποι που χρεώνουν εκατοντάδες (ίσως ακόμη και χιλιάδες) δολάρια για αυτόν τον τύπο των ανεκτίμητων πληροφοριών.

Νέα εργαλεία προστίθενται συνεχώς, ώστε να μπορούμε να αισθανόμαστε ασφαλείς ότι θα έχουμε πάντα το πιο ενημερωμένο λογισμικό κατασκευής ιστοτόπου και τα πιο σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ.

Το Content 2.0 - Περιεχόμενο 2.0 προσκαλεί στους επισκέπτες του ιστοτόπου μας να δημιουργήσουν περιεχόμενο για μας. Μετατρέπει κάθε σελίδα στο δικτυακό μας τόπο σε μια πρόσκληση για τους επισκέπτες μας για να προσθέσουν περιεχόμενο. Το Περιεχόμενο 2.0 - C2 επιτρέπει στη συνέχεια άλλους επισκέπτες να σχολιάσουν και να αξιολογήσουν την σελίδα σαν σε ένα blog.

Αυτό σημαίνει ότι ο δικτυακός μας τόπος θα έχει περισσότερες ελκυστικές σελίδες για τις μηχανές αναζήτησης. Έχοντας περισσότερες ελκυστικές σελίδες για τις μηχανές αναζήτησης οι σελίδες μας θα ταξινομηθούν ψηλότερα κάτι που οδηγεί σε περισσότερη κυκλοφορία. Μια αλυσίδα γεγονότων που απλά ξεκίνησε με τη συμβολή των επισκεπτών μας!

Το Infin It! μας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσουμε πόρους από τρίτους - third party resources στον SBI! δικτυακό μας τόπο. Μπορούμε να προσθέσουμε φόρουμ, καροτσάκια, data feeds, blogs και άλλες server-side λειτουργίες. Το Infin It! προσφέρει έναν SBI! δικτυακό τόπο χωρίς όρια.

SBI! Κοινότητα

To Ιδιωτικό Φόρουμ του SBI! προσφέρει φιλική και εξυπηρετική υποστήριξη από άλλους SBI! χρήστες. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη από άλλους που βρίσκονταν στην ίδια θέση με εμάς. Αυτή η peer-to-peer υποστήριξη μας διευκολύνει στην λύση του προβλήματός μας σε ένα φιλικό και χωρίς άγχος περιβάλλον. Η βοήθεια είναι διαθέσιμη ακόμα και για τις πιο εξειδικευμένες ερωτήσεις. Το φόρουμ του SBI! είναι μια κοινότητα υποστήριξης για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας, έτοιμη να μας βοηθήσει να πετύχουμε.

Το SBIX! το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μας φέρνει τα τελευταία νέα από την SiteSell και γύρω από το Web, με έμφαση μόνο σε ό, τι "χρειάζεται να ξέρουμε," και μας εξοικονομεί χρόνο. Δεν θα είναι απαραίτητο να ανησυχούμε για το αν συμβαδίζουμε με τις τελευταίες εξελίξεις του ηλεκτρονικού επιχειρείν. Το SBIX! θα το κάνει για μας. Θα είμαστε ενημερωμένοι και έτσι θα είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Η προσέγγιση - χελώνα ~ tortoise approach συμβολίζει την σταθερή και σίγουρη προσέγγιση. Το SBI! σίγουρα δεν είναι GRQ (GetRichQuick - πλουτίστε γρήγορα) και μας κρατά μακριά από το να μας αποσπούν την προσοχή από ψεύτικες υποσχέσεις ή αδιέξοδα εργαλεία και στρατηγικές που καταλήγουν να κοστίζουν περισσότερα χρήματα. Οι έμπειροι χρήστες θα εκτιμήσουν την αποφυγή χάσιμου χρόνου που δεν μας βοηθά να πετύχουμε.

Η εταιρεία SiteSell.com ιδρύθηκε από τον Δρ. Ken Evoy το 1997. Η σειρά των βιβλίων του έχουν βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρηματίες και μικρές επιχειρήσεις.

Τα βιβλία Make Your Content PREsell! - Κάντε το Περιεχόμενό σας να Προπωλεί! και Make Your Words Sell! - Κάντε τα Λόγια σας να Πωλούν!, που στο παρελθόν διετίθεντο με αντίτιμο από SiteSell, είναι πλέον δωρεάν. Είναι κυριολεκτικά το δυναμικότερο δίδυμο για το πως να γράψεις για το web.

Ο Δρ. Evoy συνειδητοποίησε ότι ο μέσος άνθρωπος του επιχειρείν χρειάζεται περισσότερα από κάποιες πληροφορίες σε βιβλία, ασχέτως πόσο καλές είναι. Χρειάζεται τόσο την Π Κ Π Κ διαδικασία και την όλα σε ένα σουίτα εργαλείων για φιλοξενία, κατασκευή ιστοτόπου και το marketing που δίνει τη δυνατότητα να εκτελεστεί η διαδικασία άψογα. Μέχρι σήμερα, το SBI! είναι μοναδικό.

Ο Ken Evoy παρέχει ένα σπάνιο επίπεδο αφοσίωση στους πελάτες του. Είναι εξαιρετικά ενεργός στο SBI! φόρουμ με πάνω από 5.000 δημοσιεύσεις μέχρι σήμερα. Κάνει μια τεράστια προσωπική προσπάθεια για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν και να είναι ιδιαίτερα παθιασμένος να βοηθά τους ανθρώπους να χτίσουν τις on-line επιχειρήσεις τους. Οποιοσδήποτε διαθέτει SBI! μπορεί να επωφεληθεί από αυτόν τον εξαιρετικό οραματιστή των διαδικτυακών επιχειρήσεων.

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments