AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Το Ζελέ Αλόης Βέρα Θεραπεύει Την Κολίτιδα;

από τον Prasad, Mumbai, Ινδία

Υποφέρω από κολίτιδα. Το ζελέ αλόης βέρα θα βοηθήσει να θεραπευτεί η κολίτιδά μου;

Απάντηση του Στράτου:

Γεια σου Prasad, ευχαριστώ για την ερώτησή σου γιατί για μένα αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να διευκρινίσω ορισμένα θέματα.

Εσωτερικά  Όργανα του Σώματος

Εσωτερικά Όργανα
του Σώματος

Διευκρίνηση

Κατ' αρχάς, δεν έχω σπουδάσει ιατρική και όλες οι απαντήσεις μου στις ερωτήσεις σας είναι με βάση την επίσημη βιβλιογραφία, την εμπειρία των συνανθρώπων μας και την προσωπική μου εμπειρία και έρευνα.

Οι συστάσεις μου για διάφορα προϊόντα βασίζονται κυρίως στην προσωπική μου εμπειρία μετά από αρκετά χρόνια καθημερινής χρήσης προϊόντων από σταθεροποιημένη Aloe barbadensis Miller.

Από την Forever Living Products λαμβάνω κάποιο ποσοστό, όταν κάποιος αγοράσει προϊόντα από το Κατάστημα Αλόης. Ωστόσο, αυτή η επαγγελματική σχέση μου με την Forever δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τις πληροφορίες που παρέχονται σ' αυτόν τον ιστότοπο.

Ποτέ δεν θα υποστηρίξω ψευδώς ιδιότητες σε προϊόντα της Forever, με σκοπό να πουληθούν ένα - δύο παραπάνω. Προσπαθώ πάντα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε οτιδήποτε κάνω. Πιστεύω ότι η καλύτερη ανταμοιβή για κάτι που κάνεις, είναι να γνωρίζεις ότι έχεις κάνει το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για αυτήν την δουλειά.

Αλλά όπως είπα δεν είμαι γιατρός και η γνώμη μου είναι ότι πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε πρώτα τον οικογενειακό σας γιατρό εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα. Όσον αφορά την ερώτησή σας:

Το ζελέ αλόης βέρα θα βοηθήσει να θεραπευτεί η κολίτιδά μου;

Μελέτες

Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλές μελέτες σχετικά με την αλόη βέρα και τα οφέλη της για την ανθρώπινη υγεία και επίσης για την υγεία των ζώων. Θα αναφέρω μόνο δύο που σχετίζονται με την κολίτιδα.

Η Κολίτιδα ... Sucks!

Η Κολίτιδα ... Sucks!
  • Ο Δρ Λι Cowden (Ντάλας, Τέξας), δήλωσε ότι η καθημερινή κατανάλωση του τζελ αλόης βέρα βοηθά πολύ στην καταπολέμηση και την ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα πολλών ασθενειών, όπως η ελκώδης κολίτιδα, προβλήματα στον οισοφάγο, πεπτικό έλκος, ρευματοειδή αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, βλάβες του στόματος και πληγές στον λαιμό.
  • O Δρ Β. Frielander (Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια) διατροφολόγος, σημείωσε ότι ασθενείς με χρόνια προβλήματα του παχέος εντέρου, συμπεριλαμβανομένων δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες, ελκώδης κολίτιδα και νόσος του Crohn, επωφελήθηκαν από την καθημερινή κατανάλωση χυμού αλόης ως μέρος ενός προγράμματος θεραπείας. Σημείωσε επίσης ότι το χρώμα του προσώπου τους φαινόταν καλύτερο και γενικά η υγεία τους είχε βελτιωθεί!

Καταστάσεις όπως, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, έλκη και κολίτιδα πληγώνουν το παχύ έντερο και να το κάνουν ευερέθιστο, με αποτέλεσμα την αιματηρή διάρροια, κοιλιακές κράμπες και πυρετό. Ο αγνός χυμός αλόης βέρα όταν πίνεται κάθε μέρα, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός, λόγω της αντί-φλεγμονώδους δράσης του.

Αλλαγή βλαβερών συνηθειών μας με άλλες υγιεινές συνήθειες

Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα κάθε μέρα!

Η κολίτιδα πιο συχνά προκαλείται από την κακή διατροφή, την έλλειψη φυτικών ινών, το άγχος ή την υπερβολική χρήση καφέ ή/και αλκοόλ. Εγκαταλείποντας βλαβερές συνήθειες ή μάλλον αλλάζοντας τις βλαβερές συνήθειες με άλλες υγιεινές συνήθειες είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας ενάντια στην κολίτιδα και όχι μόνο.

Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα | Aloe Vera Gel της Forever Living Products

Αγνός Χυμός
Αλόης Βέρα

Σταματήστε το κάπνισμα ή/και τους πολλούς καφέδες και ξεκινήστε να ενισχύετε το σώμα σας με σωστή διατροφή. Η κατανάλωση αγνού χυμού αλόης βέρα κάθε μέρα είναι μια καλή συνήθεια. Η αλόη υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τον οργανισμό μας και είναι πολύ χρήσιμη για την αποτοξίνωση του σώματός μας.

Ένας από τους καλύτερους χυμούς αλόης βέρα είναι ο Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα της Forever Living Products. Το θαυματουργό ζελέ που περιέχεται στο φύλλο της αλόης βέρα περιέχει 200 ​​ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών. Φανταστείτε ότι ανοίγετε ένα φύλλο αλόης και καταναλώνετε το ζελέ απευθείας.

Ο Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα - Aloe Vera Gel είναι τόσο κοντά στο νωπό ζελέ αλόης όσο γίνετε. Είναι ένα προϊόν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την διαδικασία σταθεροποίησης και είναι απαραίτητο για όλους εμάς που επιθυμούμε να διατηρήσουμε ένα υγιές πεπτικό σύστημα, ένα φυσικό επίπεδο ενέργειας και πολλά άλλα οφέλη για την υγεία μας.

Ο Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα - Aloe Vera Gel είναι η πρώτος που λαμβάνει πιστοποίησης από το IASC, το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης και αυτό το πλούσιο κοκτέιλ πολτού και υγρού διατηρεί την ταυτότητα αυτού του προϊόντος όπως ακριβώς η φύση. Λαμβάνεται καθημερινά, είτε μόνο του ή αναμεμειγμένο με φρέσκο χυμό φρούτων. Ο Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα διατροφικά συμπληρώματα!

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments