AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Χρόνια Ιγμορίτιδα Και Αλόη Βέρα

από Edward, UK

Η στενή σχέση μου με την αλόη βέρα ...

... άρχισε περίπου πριν από τέσσερα χρόνια. Στην πραγματικότητα, το 2006 ήδη έπασχα από μια χρόνια λοίμωξη των παραρρινίων κόλπων --χρόνια ιγμορίτιδα-- για περισσότερο από τρία χρόνια, παρά τη συχνή θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή, συμπεριλαμβανομένων και δύο επίπονων εγχειρήσεων.

Ιγμορίτιδα

Ιγμορίτιδα

Κάποιος γνωστός από την εργασία μου στην πόλη ήρθε να δει εμένα και την γυναίκα μου για να μιλήσουμε για αυτό το "καταπληκτικό φυτό θαύμα" που ονομάζεται αλόη βέρα.

Χρησιμοποιούσα την αλόη βέρα για χρόνια, σαν κρέμα τοπικά, στην οδοντόκρεμα και στα σαμπουάν, αλλά δεν ήξερα για τα οφέλη και τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει όταν λαμβάνεται εσωτερικά.

Αποφάσισα να πιω χυμό αλόης βέρα και να χρησιμοποιήσω ένα ρινικό σπρέι με αλόη βέρα και ένα άλλο από τα προϊόντα που μας πρότεινε, την πρόπολη μελισσών, ένα φυσικό αντιβιοτικό που παράγουν οι μέλισσες. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Πέντε μήνες αργότερα, η ιγμορίτιδα είχε εξαφανιστεί. Αισθανόμουν και πάλι υγιής, χάρη στην εκπληκτική αλόη βέρα.

Σημείωση του Στράτου:

Edward, ευχαριστώ πολύ που μοιραστήκατε μαζί μας την Δικιά σας Αληθινή Ιστορία! Λόγω του ότι πολλοί επισκέπτες που διάβασαν την ιστορία σας έστειλαν αιτήματα για περισσότερες πληροφορίες για τον χυμό αλόης βέρα και την πρόπολη μελισσών, παραθέτω κάποιες πληροφορίες παρακάτω.

Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα - Aloe Vera Gel

Φανταστείτε να κόψετε ένα φύλλο αλόης και καταναλώσετε το ζελέ απευθείας από το φυτό. Το θαυματουργό ζελέ από το φύλλο της αλόης περιέχει 200 ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων 20 μέταλλα, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών.

Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα | Aloe Vera Gel της Forever Living Products

Αγνός Χυμός
Αλόης Βέρα

Ο Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα - Aloe Vera Gel της Forever Living Products είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον ακατέργαστο ζελέ αλόης. Είναι ένα προϊόν της πατενταρισμένης διαδικασίας σταθεροποίησης αλόης και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διατηρήσουν ένα υγιές πεπτικό σύστημα, ένα φυσικό επίπεδο ενέργειας και να έχουν πολλά άλλα οφέλη για την υγεία τους.

Ο Aloe Vera Gel της Forever είναι το πρώτο προϊόν που έλαβε πιστοποίηση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης, για την περιεκτικότητα σε αλόη και την αγνότητά του. Λαμβάνεται καθημερινά, είτε μόνος του, είτε αναμιγνύεται με φρέσκο χυμό φρούτων και είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα φυσικά συμπληρώματα διατροφής!

Πρόπολη μελισσών - Forever Bee Propolis

Το μέλι, ο βασιλικός πολτός και η γύρη έρχονται πρώτα στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε για τα μελισσοκομικά προϊόντα. Υπάρχει όμως ακόμα ένα σημαντικό μελισσοκομικό προϊόν, η Πρόπολη μελισσών.

Πρόπολη Μελισσών | Forever Bee Propolis της Forever Living Products

Πρόπολη Μελισσών

Η κολλώδης ρητίνη --το ρετσίνι-- που εκκρίνεται από τα κωνοφόρα δέντρα, συλλέγεται από τις μέλισσες και στη συνέχεια μεταβάλλεται σε πρόπολη, με την οποία επιχρίζουν τις κυψέλες τους για να τις αποστειρώσουν.

Είναι δε τόσο αποτελεσματική, ώστε το εσωτερικό μιας κυψέλης μελισσών είναι ασφαλέστερο από τα περισσότερα χειρουργεία. Το όνομα Πρόπολη προέρχεται από την ελληνική έννοια «πριν από την πόλη», που σημαίνει ότι η πρόπολη υπερασπίζεται την κυψέλη από κάθε εξωτερική απειλή.

Η πρόπολη έχει 5.000 χρόνια της ιστορίας. Οι Ασσύριοι και οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν την πρόπολη για να τους βοηθήσει να διατηρήσουν την υγεία τους. Η Forever Bee Propolis περιέχει 22 αμινοξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και είναι εμπλουτισμένη με βασιλικό πολτό. Αποτελεί ένα εξαιρετικό τρόπο για να βοηθήσουμε την υποστήριξη της φυσικής άμυνας του οργανισμού μας.

Η Forever Bee Propolis συγκεντρώνεται από περιοχές ελεύθερες ρύπανσης. Προς διασφάλιση της καθαρότητας, χρησιμοποιούνται ειδικά σχεδιασμένοι συλλέκτες πρόπολης. Είναι 100% φυσική και δεν προστίθενται συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα. Είναι επίσης μια εξαιρετική φυσική μορφή υπέρ-τροφίμου, φορτωμένου με θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, αμινοξέα, και ιχνοστοιχεία.

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments