AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Εφαρμογή Αλόης Βέρα Στο Πρόσωπο

από Ragleena, Bangalore, India

Είναι καλό να εφαρμόσω ζελέ αλόης βέρα στο πρόσωπό μου και να το αφήσω όλη τη νύχτα, κάθε νύχτα;

Απάντηση του Στράτου:

Γεια σου Ragleena, ευχαριστώ για την ερώτηση. Είναι πολύ καλό να εφαρμόσεις ζελέ αλόης βέρα στο πρόσωπο και να το αφήσεις όλη τη νύχτα, κάθε νύχτα και μπορείς να εφαρμόσεις επίσης ζελέ αλόης στο πρόσωπο και να το αφήσεις όλη τη μέρα, κάθε μέρα.

Αλόη Βέρα στο Πρόσωπο

Αλόη Βέρα
στο Πρόσωπο

Εφόσον τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατασκευάζονται από σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα και ακολουθούμε ακριβώς τις οδηγίες χρήσης, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Αντ' αυτού θα πρέπει να αναμένουμε μεγάλα οφέλη για την περιποίηση του δέρματος του προσώπου μας από την αλόη βέρα.

Επιπλέον, από την εμπειρία και παρατήρηση μου, νομίζω ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ακόμα καλύτερο να εφαρμόζουμε ζελέ αλόης βέρα στο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, συνήθως βρισκόμαστε σε ένα σταθερό υγιεινό περιβάλλον, δεν είμαστε σε κίνηση, δεν υπάρχει ρύπανση ή ηλιακό φως και το σώμα μας είναι χαλαρό.

Οι συνθήκες διαβίωσης είναι καλύτερες κατά τις νυκτερινές ώρες. Το σώμα μας δεν έχει να υπερασπιστεί από τόσες πολλές εξωτερικές απειλές και οι περισσότερες από τις δράσεις του επικεντρώνονται στην αυτό-επιδιόρθωση. Σε γενικές γραμμές, μια μικρή ποσότητα ζελέ αλόης βέρα που εφαρμόζεται στο πρόσωπό μας μία φορά το πρωί και μία φορά πριν από τον ύπνο, βοηθά την ανάπλαση της επιδερμίδας προσώπου.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Μεταξύ των άλλων ωφέλιμων στοιχείων για την υγεία του δέρματός μας, η αλόη περιέχει τους κατάλληλους πολυσακχαρίτες, αυτούς ακριβώς που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να επισκευάσει τη δομή του δέρματος μας. Η αλόη βέρα εφοδιάζει τον οργανισμό μας με τα «δομικά στοιχεία» για την αναδόμηση του δέρματος μας. Το ζελέ αλόης βέρα είναι πολύ εύκολο στη χρήση, επειδή απορροφάται από το σώμα μας σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό σημαίνει ότι εφαρμόζουμε αλόη στο πρόσωπό μας και το αφήνουμε. Η αλόη βέρα θα διεισδύσει όλα τα ανθρώπινα στρώματα του δέρματος και να φτάσει τους μυς, ακόμα και τα οστά. Αυτές οι καταπληκτικές ιδιότητες της αλόης βέρα, την καθιστούν ικανή να καταπολεμήσει τη ρίζα των διαφόρων προβλημάτων του δέρματος και να εφοδιάσει το σώμα μας με τα απαραίτητα στοιχεία την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος.

Η Forever Living Products έχει αναπτύξει μια ειδική κρέμα αλόης βέρα για τη νύχτα, την:

Περιέχει πολυσακχαρίτες και άλλα υγροσκοπικά μέσα, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από την απώλεια υγρασίας. Επίσης φυσικά λιπίδια σημαντικά για την ισορροπία λαδιού / νερού που παρέχονται από γλυκερίδια φύτρου σιταριού, έλαια από κουκούτσια βερίκοκου και λάδι jojoba. Διαλυτό κολλαγόνο και υδρολυµένη ελαστίνη ενσωματώνονται για τη διατήρηση της καλής δομής του δέρματος, την μείωση της εμφάνισης γραμμών και των ρυτίδων και για να βοηθήσει την καταπολέμηση από τα σημάδια της γήρανσης.

Ακόμη περιέχει ειδικά ενισχυτικά του δέρματος, που προέρχονται από φυτά αλόης και εκχυλίσματα προϊόντων μέλισσας. Τα ενυδατικά στοιχεία της Επανορθωτικής Κρέμα Νύχτας - Recovering Night Creme δίνουν ζωή στην εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματός μας. Έχει σχεδιαστεί για χρήση κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ το σώμα ξεκουράζεται, συμβάλλοντας στο "Άνθος Νεότητας" - δέρμα που είναι νεανικό στην εμφάνιση, εύκαμπτο, λείο και τεντωμένο φυσικά.

Είναι μια ανώτερη, βελούδινη κρέμα που αποκαθιστά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, διατηρώντας την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα βοηθά να διατηρηθούν η ελαστικότητα και η υγρασία.

  • Βελούδινη, πλούσια κρέμα νύχτας
  • Περιέχει βιταμίνες Α, C & E, καθώς και προβιταμίνη Β5
  • Με πρόσθετα λιπίδια που προστατεύουν και βοηθούν την αποκατάσταση του δέρματος, ενώ κοιμόμαστε

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments