AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα

Όλη η Διαδικασία Σταθεροποίησης Ζελέ Αλόης Βέρα

Το σταθεροποιημένο ζελέ αλόης βέρα είναι το αποτέλεσμα μιας φιλικής διαδικασίας προς τον φρέσκο ακατέργαστο ζελέ αλόης βέρα, της σταθεροποίησης. Με αυτήν την διαδικασία τα συστατικά του ζελέ μένουν αναλοίωτα και όσο πιο κοντά στην φύση γίνεται, διατηρώντας το ζελέ και τα παράγωγα προϊόντα του ενεργά για μεγάλο διάστημα.

Συγκομιδή αλόης βέρα

Συγκομιδή Αλόης Βέρα

Μόλις κόψουμε ένα φύλλο αλόης από το φυτό και βγάλουμε από το φύλλο το ζελέ που περιέχεται, αυτό είναι ευπρόσβλητο στην επιδράση του αέρα.

Αν μείνει εκτεθειμένο το ζελέ στον αέρα αρκετή ώρα αρχίζει να σκουραίνει (όπως όταν κόβουμε ένα μήλο σε φέτες και τις αφήσουμε λίγη ώρα στον αέρα), να οξειδώνεται δηλαδή και να χάνει τη δραστικότητά του.

Αρχίζει να "σκουριάζει" όπως θα λέγαμε για τον σίδηρο. Η σταθεροποίηση αποτρέπει την οξείδωση και την απώλεια των δραστικών ουσιών. Έτσι μπορούμε να την καταναλώσουμε οποιαδήποτε στιγμή και να απολαύσουμε όλα τα οφέλη της υγείας από την αλόη βέρα.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Συγκομιδή

Η διαδικασία της σταθεροποίησης αρχίζει ουσιαστικά από την συγκομιδή των φύλλων. Η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη συγκομιδή και μεταφορά των κομμένων φύλλων από την φυτεία στο εργοστάσιο επεξεργασίας είναι σημαντική έτσι ώστε το ζελέ της αλόης να παραμείνει αναλλοίωτο.

Γι' αυτό πρέπει τα εργοστάσια επεξεργασίας να είναι εγκαταστημένα κοντά στις φυτείες. Βέβαια η αλόη έχει την ιδιότητα μόλις κόβονται τα φύλλα από το φυτό να σχηματίζουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα μια προστατευτική μεμβράνη στο σημείο της τομής για να μην χάσουν την υγρασία τους.

Μεσα σε λίγα λεπτά δε, ξεραίνεται τελείως το σημείο της τομής και στο φυτό και στο φύλλο, σφραγίζοντας στο εσωτερικό και προστατεύοντας τα πολύτιμα συστατικά του κομμένου φύλλου και του φυτού από την οξείδωση.

Επεξεργασία

Ατσάλινα Δοχεία με Σταθεροποιημένη Γέλη Αλόης Βέρα

Ατσάλινα Δοχεία με
Σταθεροποιημένη Γέλη
Αλόης Βέρα

Τα φύλλα της αλόης μόλις φθάσουν στο εργοστάσιο επεξεργασίας, ξεπλένονται στην αρχή πολλές φορές με τρεχούμενο νερό και μετά ακολουθεί ένα πλύσιμο με υψηλή πίεση έτσι ώστε όλα τα υπολείμματα να απομακρυνθούν.

Στη συνέχεια κάθε ένα φύλλο επιθεωρείται οπτικώς από εργάτες για τυχόν ελαττώματα και μετά αποκόπτονται τα άνω και κάτω μέρη των φύλλων πριν από το τελικό πλύσιμο που τα προετοιμάζει για την εξαγωγή του ζελέ.

Εξαγωγή του ζελέ από το φύλλο

Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν ολόκληρο το φύλλο συμπεριλαμβανομένου και του φλοιού στα προϊόντα τους για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς να λαμβάνουν υπ' όψιν τους ότι ο φλοιός του φύλλου δεν έχει ουσιαστικό όφελος για την υγεία.

Η σωστή διαδικασία περιλαμβάνει εξαγωγή του ζελέ της αλόης από τον φλοιό και επιστροφή των φλοιών στα χωράφια για φυσική ανακύκλωση. Έτσι χρήσιμα θρεπτικά συστατικά για τα φυτά επιστρέφουν στο έδαφος και το ανανεώνουν.

Στην συνέχεια το ζελέ που έχει εξαχθεί από τα φύλλα φιλτράρεται για να απομακρυνθούν και τα τελευταία ανεπιθύμητα υπολείμματα του φλοιού και μετά συλλέγεται σε ατσάλινα δοχεία. Αυτή είναι η αγνή γέλη αλόης βέρα.

Κυρίως Διαδικασία σταθεροποίησης

Δοκιμές και αναλύσεις της σταθεροποιημένης αλόης βέρα

Δοκιμές και αναλύσεις
της σταθεροποιημένης
αλόης βέρα

Αμέσως μετά η αγνή γέλη αλόης βέρα υποβάλλεται στην κυρίως διαδικασία σταθεροποίησης, μία συγκεκριμένη επιστημονική διαδικασία η οποία την προστατεύει από την οξείδωση και κυριολεκτικά σφραγίζει τη φυσική της δραστικότητα και αξία.

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται ψυχρή διαδικασία ή ημί-παστερίωση γιατί η θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά την διάρκειά της δεν είναι τόσο μεγάλη όσο της παστερίωσης.

Το αποτέλεσμα είναι ότι το τελικό προϊόν να περιέχει ενεργά ανα πάσα στιγμή το 97% των συστατικών του φυσικού ακατέργαστου ζελέ του φυτού. Μετά την σταθεροποίηση το ζελέ υποβάλλεται στις τελευταίες εργαστηριακές δοκιμές και αναλύσεις, για να διασφαλιστεί η αγνότητα και η πυκνότητά του και είναι έτοιμο να περάσει στο στάδιο της παραγωγής.

Τύποι προϊόντων

Από την σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα παράγεται κυρίως χυμός αλόης βέρα σε διάφορους τύπους και γεύσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η προσθήκη στον χυμό αλόης και άλλων ουσιών ωφέλιμων για τον οργανισμό μας ενισχύει ακόμη περισσότερο την αποτελεσματικότητά του.

Εμφιάλωση προϊόντων σταθεροποιημένης γέλης αλόης βέρα

Εμφιάλωση προϊόντων
σταθεροποιημένου
ζελέ αλόης βέρα

Επίσης παράγεται και η αλόη βέρα κρέμα δέρματος χρήσιμη από τις πρώτες βοήθειες σε τραύματα και εγκαύματα μέχρι την ουσιαστική βοήθεια στην αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών καταστάσεων. Η γέλη της αλόης χρησιμοποιείται και ως βάση για καλλυντικά προϊόντα σε μία υγιεινή συλλογή μακιγιάζ - Make Up Kit.

Το όφελος από την επιλογή προϊόντων από αγνή σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα είναι ότι παίρνουμε προϊόντα με ενεργά συστατικά, σε μορφή όσο πιο αγνή γίνεται και όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική πτυχή για όλα τα προϊόντα σταθεροποιημένης αλόης.

Η αλόη βέρα για να ωφελήσει τον άνθρωπο πρέπει να είναι σε φυσική κατάσταση διότι έχει παρόμοια δομή με το ανθρώπινο σώμα και μοιράζονται πολλές από τις ίδιες ουσίες.

Πίνοντας αλόη βέρα, εντάσσουμε στην διατροφή μας μια ουσία που είναι σχεδιασμένη από την φύση για να συνεργάζεται με το ανθρώπινο σώμα. Χρησιμοποιώντας αντιγηραντικά καλλυντικά προσωπικής φροντίδας με αλόη βέρα εξασφαλίζουμε την υγεία και την αντιγήρανση του δέρματός μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ενσωματώσουμε την αλόη βέρα για την φροντίδα του δέρματός μας και ως το πιο υγιεινό και φυσικό δώρο προς το σώμα μας.

Αγορά Προϊόντων online

Αγοράστε online προϊόντα από αγνή σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα. Είναι η τέλεια επιλογή και η ιδανική προσέγγιση για να αποκομίσουμε τα βέλτιστα οφέλη.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments