AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Χρήσεις Της Αλόης Βέρα

Κύριοι Τρόποι Χρήσης

Η αλόη βέρα χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους για αιώνες, κυρίως με δυο τρόπους:

  • Κατάποση - Εσωτερική Χρήση
  • Τοπική εφαρμογή - Εξωτερική Χρήση
Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα

Αγνός Χυμός Αλόης Βέρα

Κάθε τρόπος στοχεύει σε ένα διαφορετικό μέρος του σώματός μας. Ωστόσο, και οι δύο τρόποι χρήσης της αλόης μας δίνουν την ευκαιρία να αποκομίσουμε μεγάλα οφέλη.

Η ένταξη προϊόντων που περιέχουν ζελέ αλόης βέρα - Aloe barbadensis Miller στην φροντίδα του δέρματός μας και στην συμπλήρωση της διατροφής μας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, είναι το καλύτερο δώρο υγείας που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά μας.

Και για όλους εμάς που μετράνε τα κατοικίδια ζώα ως μέλη της οικογένειας, υπάρχει διαθέσιμη φροντίδα κατοικίδιων ζώων με αλόη βέρα.

Εσωτερικές Χρήσεις

Η προσαρμοστικότητα της αλόης με το ανθρώπινο σώμα και η φυσική υγιεινή σύνθεσή της, την καθιστούν το τέλειο συμπλήρωμα διατροφής. Όταν λαμβάνεται εσωτερικά, ως ποτό αλόης βέρα, ενεργεί ευεργετικά για το πεπτικό σύστημα, δημιουργώντας ισορροπία στην πεπτική οδό.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Έχετε υπ' όψιν ότι την πρώτη φορά που λαμβάνεται εσωτερικά η αλόη, τείνει να προκαλέσει διάρροια. Αυτό οφείλεται στο ότι η αλόη ενεργοποιεί μια εσωτερική εκκαθάριση του εντέρου από βακτηρίδια και δύσπεπτα υπολείμματα τροφών που έχουν παγιδευτεί στις πτυχές ή τα εκκολπώματα του εντέρου.

Αυτά τα υπολείμματα αν παραμείνουν παγιδευμένα για αρκετό χρόνο μέσα μας, προκαλούν ανάπτυξη βακτηρίων και φλεγμονές. Έτσι, η αλόη από την πρώτη επαφή με το σώμα μας καθαρίζει το πεπτικό σωλήνα και τις λάχνες των εντέρων από τοξίνες και ακαθαρσίες και βοηθά την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οφέλη του Πεπτικού Συστήματος

Η αλόη είναι ένας θαυμάσιος παράγοντας αποτοξίνωσης και έχει μια εξαιρετική, βαθιά επίδραση στο πεπτικό μας σύστημα αλλά και σε άλλα όργανα του σώματός μας.

Πεπτικό Σύστημα

Πεπτικό Σύστημα

Περιέχει ουρονικό οξύ, το οποίο αφαιρεί τοξικά υλικά από το εσωτερικό των κυττάρων και κάλιο που διεγείρει και βελτιώνει τη λειτουργία του ήπατος και των νεφρών, τα κύρια όργανα της αποτοξίνωσης.

Τα ένζυμα που περιέχονται στην αλόη βοηθούν το στομάχι να διαλύσει τις σύνθετες τροφές σε υδατάνθρακες, λίπη πρωτεΐνες και άλλα απλά στοιχεία, βοηθώντας έτσι το πεπτικό μας σύστημα να απορροφήσει εύκολα τα θρεπτικά συστατικά.

Επιπλέον, οι φυσικές καθαριστικές και αναγεννητικές ιδιότητες του εσωτερικού ζελέ του φύλλου της αλόης βέρα, συμβάλλουν στην ανακούφιση από ενοχλητικά συμπτώματα διαφόρων παθήσεων του πεπτικού συστήματος. Μελέτες έχουν παρατηρήσει ότι:

Άλλες μελέτες έχουν παρατηρήσει ότι η προσαρμογόνες ιδιότητες της αλόης βέρα φαίνεται να βοηθάνε στον καθαρισμό του ήπατος Η αλόη βέρα καθαρίζει το ήπαρ;

Τοπικές Χρήσεις

Το παρέγχυμα των φύλλων του φυτού αλόης βέρα, είτε λαμβάνεται εσωτερικά είτε εφαρμόζεται τοπικά, δηλαδή χρησιμοποιείται ως κρέμα για το δέρμα (αλόη βέρα κρέμα σώματος), κάνει θαύματα. Η αλόη διεισδύει βαθιά σε όλα τα στρώματα του δέρματος και επομένως, όλα τα φυσικά συστατικά της αλόης βέρα ενεργούν σε κυτταρικό επίπεδο.

Παραδοσιακά, η αλόη χρησιμοποιείται για τις μοναδικές ιδιότητες περιποίησης του δέρματος. Το εσωτερικό ζελέ των φύλλων της αλόης προσφέρει φροντίδα σε πολλά δερματικά προβλήματα όπως:

Πολλοί άνθρωποι που πάσχουν από ορισμένες παθήσεις του δέρματος όπως:

... αισθάνονται άμεση ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα και επιταχύνουν την θεραπεία, χρησιμοποιώντας κρέμες και αλοιφές από αλόη βέρα.

Αλόη, Υγεία και Ομορφιά

Η αλόη βέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να ενισχύσει την υγιή ανάπτυξη του δέρματος και για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων ομορφιάς όπως:

Αλόη, Υγεία και Ομορφιά!

Αλόη, Υγεία και Ομορφιά!

Η φυσική επίδραση της αλόης στο δέρμα εκλύει μια υγιή λάμψη που αναγνωρίζεται εύκολα. Το γεγονός αυτό καθιστά τις κρέμες ομορφιάς, όπως η αλόη βέρα λοσιόν, που παρασκευάζονται από σταθεροποιημένη γέλη αλόης βέρα πολύ δημοφιλείς και επίκαιρες.

Υπάρχει μια μικρή έκπληξη στο γεγονός, ότι το φυτό αυτό χρησιμοποιείται για αιώνες. Οι χρήσεις των προϊόντων αλόης βέρα είναι πάρα πολλές και είναι πολύ σημαντικές για μια υγιή και νεανική εμφάνιση.

Αντιμικροβιακή και Αντιβακτηριακή Δραστηριότητα

Διαβάστε περισσότερα για την αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δραστηριότητα της αλόης βέρα.

  • Αντιβακτηριακή δράση της αλόης βέρα Ερώτηση από την Nurfadillah, Medan, Ινδονησία: Παρακαλώ να μου δώσετε πληροφορίες σχετικά με την αντιβακτηριακά αποτελέσματα της αλόης βέρα και το μηχανισμό της .... δηλαδή τις ανθρακινόνες, τανίνες και σαπωνίνες.
  • Aloe Vera Antimicrobial Activities Comparative antimicrobial activities of Aloe Vera gel and leaf against Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Trichophyton mentagraphytes, T. schoeleinii, Microsporium canis and Candida albicans.

Αγοράστε προϊόντα από αγνή αλόη βέρα

Για κάθε είδους χρήση μπορείτε να αγοράζετε από εδώ online, με αντικαταβολή, προϊόντα από αγνή αλόη βέρα.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments