AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Αλόη Βέρα Για Απώλεια Βάρους

Απώλεια Βάρους και Διατήρηση Ιδανικού Βάρους με Αλόη Βέρα

Η Αλόη Βέρα για απώλεια βάρους είναι το καταλληλότερο φυσικό προϊόν και αυτό οφείλεται κυρίως στην αποτελεσματικότητά της, η οποία μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο εμφανής. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό προϊόν, καρπώνονται τα πολλά πλεονεκτήματά του που έκτος των άλλων είναι ευκολία στην χρήση, σχέση αποτελεσματικότητας - κόστους και υγιεινά αποτελέσματα.

Απώλεια Βάρους

Αξιοσημείωτη θα πρέπει να θεωρείται και η συνολική φυσική προσέγγιση.Τα φύλλα της αλόης βέρα είναι γεμισμένα με μία κολλώδη, κιτρινωπή ουσία που προσφέρει πολλά υγιεινά οφέλη και έχει μια μεγάλη ιστορία, ως φυσικό στοιχείο για την επούλωση του δέρματος.

Το φυτό θεωρείτο μέχρι πριν λίγα χρόνια μέλος της οικογένειας των κρινοειδών, (κρεμμύδι, σκόρδο, κ.α.) αλλά στη πραγματικότητα ανήκει στις
Asphodelaceae - Ασφοδελάσιες μια οικογένεια ανθοφόρων φυτών, σύμφωνα με αναταξινόμηση που έγινε το έτος 2003 με το εξελιγμένο σύστημα ταξινόμησης φυτών APG II system.

Παραδοσιακά, η Αλόη χρησιμοποιήθηκε για να μαλακώσει και ομαλύνει την υφή του δέρματος και να επουλώσει εγκαύματα, αμυχές και μικρά τραύματα. Σήμερα, χρησιμοποιούμε την Αλόη με διάφορους τρόπους, εκτός από τα προϊόντα τοπικής χρήσης για την φροντίδα του δέρματος. Αυτή η φυσική ουσία που περιέχει πολλά συστατικά, έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Η απώλεια βάρους είναι ένα από τα πιο ελκυστικά.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Οφέλη κατά την απώλεια βάρους από την Αλόη Βέρα

Η παραμονή μας σε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους μπορεί να είναι πολύ δύσκολη, ειδικά αν έχουμε συνέχεια κάλεσμα για φαγητό από τον οργανισμό μας. Η αλόη βέρα μπορεί φυσιολογικά να μειώσει την αίσθηση της πείνας. Αυτό μπορεί να συμβεί για δυο λόγους:

Φυτό Αλόη Βέρα

Φυτό Αλόη Βέρα
 1. Όταν το σώμα μας έχει τη διατροφή που χρειάζεται, είναι λιγότερο πιθανό να μας στέλνει σήματα για να φάμε. Η αλόη με παραπάνω από 200 θρεπτικά συστατικά, πολλά από τα οποία εντελώς απαραίτητα, συντηρεί τις καθημερινές θρεπτικές ανάγκες του οργανισμού μας και μειώνει την αίσθηση της πείνας. Μειωμένη αίσθηση πείνας, σημαίνει περισσότερος αυτό-έλεγχος.

 2. Η αλόη βοηθά φυσιολογικά την πέψη, ενεργεί ως αποτοξινωτικός παράγοντας και προάγει την αποτελεσματική θρεπτική απορρόφηση. Στο πρώτο βήμα για σωστή απώλεια βάρους, στο βήμα της αποτοξίνωσης του οργανισμού μας, χάνουμε υπερβολικά υγρά που μπορεί να μας προκαλέσουν αφυδάτωση. Πολλές τοξίνες που υπάρχουν στα λιπώδη κύτταρα, το σώμα τις αντλεί στην προσπάθειά του να υδατωθεί.

  Είναι αναγκαίο να απολυμαίνουμε το πεπτικό σύστημα, για να απομακρύνουμε τα επιζήμια συστατικά από τον οργανισμό μας. Αυτή η ενέργεια επίσης μας βοηθά, να απορροφήσουμε τα υγιεινά θρεπτικά συστατικά ευκολότερα στην συνέχεια της διαδικασίας. Η αλόη είναι γνωστή για ακριβώς αυτές τις ιδιότητες.

Υγιεινές συνήθειες και Αλόη Βέρα

Ένα άλλο μεγάλο όφελος από τη χρήση αλόης βέρα για απώλεια βάρους, είναι η ευκολία στην λήψη και η οικονομία της χρήσης. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε μεγάλη ποσότητα προϊόντος, για να δούμε πολύ καλά αποτελέσματα. Η αλόη βέρα είναι διαθέσιμη σε μορφή χυμού για βέλτιστη άνεση και ευκολία χρήσης. Είναι πολύ πιο πιθανό να ακολουθήσουμε ένα καθημερινό πρόγραμμα που είναι εύκολο και ταιριάζει στην πολυάσχολη ημέρα μας.

Η απώλεια περιττού λίπους δεν είναι πάντα εύκολη και πολλοί άνθρωποι αναζήτησαν βοήθεια από διεγερτικά, για μείωση του βάρους. Η προσέγγιση αυτή δεν είναι υγιεινή και συχνά οι άνθρωποι αυτοί διαπιστώνουν, ότι έχουν πάρει πίσω όλο το βάρος που χάσανε, μόλις τελείωσαν τα χάπια διαίτης. Η αλόη βέρα για απώλεια βάρους είναι ιδανική, γιατί υιοθετούμε μια νέα, υγιεινή συνήθεια που μπορούμε εύκολα να συνεχίσουμε για όλη την υπόλοιπη ζωή μας.

Υπολογισμοί σχετικοί με το βάρος του σώματος

 • Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) - Υπολογισμός
 • Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (ΒΜΡ) - Υπολογισμός
 • Ενεργός Μεταβολικός Ρυθμός (ΕΜΡ) - Υπολογισμός

Χρησιμοποιήστε αυτά τα χρήσιμα εργαλεία για να υπολογίσετε τον Δείκτη Μάζας Σώματος, τον Βασικό Μεταβολικό Ρυθμό και τον Ενεργό Μεταβολικό Ρυθμό σας, καθώς και άλλα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε το πρόγραμμα ασκήσεων και να διευκολύνουμε την προσπάθειά μας για απώλεια βάρους.

- Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) -

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) είναι ένας μαθηματικός τύπος που προσδιορίζει τη μάζα σώματος και χρησιμοποιείται για τη διάκριση των κατηγοριών βάρους. Πολλοί γιατροί και διατροφολόγοι χρησιμοποιούν τον Δείκτη μάζας Σώματος για να απεικονίσουν με ακρίβεια την υγεία ενός ατόμου. Παρόλα αυτά, κάποιοι άλλοι παράγοντες θα πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Υπολογισμοί σχετικοί με το βάρος του σώματος
 • Λιποβαρές άτομο < 18,5
 • Φυσιολογικό άτομο 18,5 - 24
 • Υπέρβαρο άτομο 25 - 29
 • Παχύσαρκο άτομο 30 - 40

- Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (ΒΜΡ) -

Ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (ΒΜΡ) είναι ένας μαθηματικός τύπος που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της ενέργειας που καταναλώνει κάποιος σε κατάσταση ηρεμίας. Δείχνει πόσες θερμίδες καίει κάποιος όταν δεν κάνει κάποια βαριά εργασία. Με άλλα λόγια, δείχνει πόσες θερμίδες καίγονται όταν αναπνέουμε, τρώμε ή κάνουμε οποιαδήποτε χαλαρή εργασία, δηλαδή όταν είμαστε σε κατάσταση ηρεμίας.

- Ενεργός Μεταβολικός Ρυθμός (ΕΜΡ) -

Ο Ενεργός Μεταβολικός Ρυθμός (ΕΜΡ) υπολογίζει πόσες θερμίδες καίγονται κάθε μέρα για την ενίσχυση της ενέργειας του οργανισμού. Αφού υπολογίσουμε τον ΕΜΡ μας, τον προσθέτουμε στον ΒΜΡ κι έτσι θα έχουμε τον συνολικό αριθμό θερμίδων που χρειάζεται να καταναλώνουμε για να διατηρήσουμε το βάρος μας. Αν τρώμε λιγότερο από αυτό που καίμε, τότε θα χάσουμε βάρος. Αν τρώμε περισσότερο από αυτό που καίμε, τότε θα πάρουμε βάρος.

 • Θερμίδες που τρώμε = Θερμίδες που καίμε = Διατήρηση Βάρους
 • Θερμίδες που τρώμε > Θερμίδες που καίμε = Αύξηση Βάρους
 • Θερμίδες που τρώμε < Θερμίδες που καίμε = Απώλεια Βάρους

Υπολογισμός θερμιδικής παροχής

Ο υπολογισμός θερμιδικής παροχής μπορεί να μας πει με ακρίβεια πόσες θερμίδες θα πρέπει να καταναλώνουμε μέσω των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπών. Γράψτε τον αριθμό των θερμίδων που θα θέλατε να καταναλώνετε την ημέρα με βάση τα αποτελέσματα των υπολογισμών του Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού και του Ενεργού μεταβολικού Ρυθμού σας. Γράψτε τις ημερήσιες θερμιδικές σας ανάγκες με βάση τον ΒΜΡ και τον ΕΜΡ.

Θερμίδες που καίγονται

Οι Θερμίδες που καίγονται είναι όσες προέρχονται από την σωματική δραστηριότητα. Διαλέξτε μια από τις παρακάτω δραστηριότητες και μετά εισάγετε τον χρόνο και το βάρος σας.

Ιδανικό Βάρος Σώματος

Το Ιδανικό Βάρος Σώματος προσδιορίζει το φυσιολογικό βάρος μας με βάση το φύλο και το ύψος μας.

Καρδιακός ρυθμός

Ο καρδιακός ρυθμός υπολογίζει την καρδιακή δραστηριότητα που απαιτείται για το κάψιμο του λίπους ή για τις καρδιαγγειακές ασκήσεις.

 • Ο Ιδανικός Καρδιακός Ρυθμός για το κάψιμο θερμίδων είναι ανάμεσα στο 55% - 70% του καρδιακού ρυθμού μας.
 • Ο Ιδανικός Καρδιακός Ρυθμός για τις καρδιαγγειακές ασκήσεις είναι 70% - 85% του μέγιστου καρδιακού ρυθμού.

Εισάγετε την ηλικία σας και το αντίστοιχο ποσοστό ανάλογα με τον στόχο της κάθε άσκησης. Κατόπιν θα δείτε τον καρδιακό ρυθμό σας και τον προτεινόμενο ρυθμό ανά λεπτό.

Υπολογιστής Απόστασης/Περπατήματος

Ο υπολογιστής Απόστασης/Περπατήματος προσδιορίζει τον χρόνο, την απόσταση ή τον ρυθμό που περπατήσαμε. Για παράδειγμα, αν εισαγάγουμε τον χρόνο και την απόσταση που διανύσαμε, ο υπολογιστής θα υπολογίσει τον ρυθμό μας. Ή αν εισαγάγουμε τον ρυθμό και τον χρόνο που χρειαστήκαμε, θα υπολογίσει την απόσταση.

Προϊόντα Διαχείρισης Βάρους

Ποια θεωρείτε ότι είναι η ιδανική δίαιτα;

 • Εκείνη που έχει ωραία γεύση,
 • είναι εύκολο να την ακολουθήσεις,
 • αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας και φυσικά,
 • διατηρεί το ιδανικό βάρος;

Καλά νέα! Ένας συνδυασμός αυτής της σειράς προϊόντων διαχείρισης βάρους και προϊόντων απώλειας βάρους με αλόη βέρα θα μας βοηθήσουν να το κάνουμε αυτό, και θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τον στόχο μας στην διατήρηση του ιδανικού βάρους για πάντα!

Διαβάστε επίσης:

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments