AloeveraChangeslives.com - Logo
AloeveraChangeslives.com - Menu

Οφέλη από την Αλόη Βέρα

Οφέλη για την Υγεία και Ευημερία

Τα οφέλη από την Αλόη Βέρα στην διατροφή, περιποίηση του σώματος και γενικά στην υγεία και ευεξία του ανθρώπου είναι πολλά και εκπληκτικά. Και αυτό όχι γιατί το ζελέ από το φύλλο αυτού του φυτού είναι "πανάκεια", αλλά απλώς επειδή τα συστατικά που του έδωσε η φύση είναι απαραίτητες ουσίες για την διατροφή του οργανισμού μας.

Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Οφέλη από την Υγεία του Σώματος για την Λειτουργία του Νου

Από αρχαιοτάτων χρόνων είναι γνωστό και σήμερα πρέπει πλέον όλοι να γνωρίζουμε, ότι η υγεία μας εξαρτάται από την διατροφή μας.

Φυτό Aloe Vera - Aloe barbadebsis Miller

Φυτό Aloe Vera
Aloe barbadebsis Miller

Άρα, η σωστή διατροφή αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα της διατήρησης της υγείας μας σε υψηλά επίπεδα.

Όταν ο οργανισμός μας είναι υγιής σωματικά, αυτό επηρεάζει θετικά τις σκέψεις και τις πράξεις μας.

Δηλαδή, με την προϋπόθεση ότι το σώμα μας είναι υγιές, ο νους μας είναι πιο ελεύθερος να λειτουργήσει σωστά (γιατί δεν δέχεται την πίεση των συμπτωμάτων της ασθένειας) και να πάρει τις σωστές αποφάσεις.

Και έτσι απολαμβάνουμε αποτελέσματα θετικών ενεργειών και καλύτερη διαβίωση. Γι' αυτό, εντάσσοντας προϊόντα από το ζελέ - το τζελ που βρίσκεται στο εσωτερικό του φύλλου του φυτού αλόη βέρα στην καθημερινή μας διατροφή και στη προσωπική μας περιποίηση και φροντίδα, είναι ένας πολύ καλός και πάνω απ' όλα φυσικός τρόπος για να βελτιωθεί:

  • η υγεία και εμφάνιση του σώματός μας,
  • η λειτουργία του νου μας,
  • η αίσθηση ευεξίας και η ευημερία μας.

Συνεργιστική Δράση

Η φυσική σύνθεση που έχει η αλόη επιτυγχάνει συνεργιστική δράση των συστατικών της, αυξάνοντας έτσι τα οφέλη του καθενός από αυτά για την διατροφή και την υγεία μας, εξουδετερώνοντας την όποια βλαβερή επίδραση μπορεί να είχε καθένα από αυτά απομονωμένο.

Γι' αυτόν τον λόγο, το ολοκληρωμένο αυτό φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα είναι απολύτως απαραίτητο καθημερινά στην σημερινή, αν μη τι άλλο, φτωχή σε υγιεινά θρεπτικά συστατικά διατροφή μας.

Οφέλη από την Αλόη Βέρα για την Διατροφή

Η καθημερινή χρήση χυμού αλόης βέρα, προϊόντων μέλισσας και άλλων φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε ο οργανισμός μας να λαμβάνει επαρκώς από την διατροφή τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται για την σωστή λειτουργία του.

Η σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και η αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό μας είναι υψίστης σημασίας για τη διατήρηση της υγείας του σώματός μας, νεανικής εμφάνισης και υψηλών επιπέδων ενέργειας.

Εσωτερικό Ζελέ - Γέλη από Φύλλο Aloe Vera Μπαρμπαντένσις Μίλλερ

Εσωτερικό Ζελέ - Τζελ
από Φύλλο Αλόη Βέρα
Αλόη Μπαρμπαντένσις Μίλλερ

Αυτό επιτυγχάνεται με την σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Συστατικά της αλόης βέρα όπως οι πολυσακχαρίτες και η γλυκομαννάνη προσδίδουν πρεβιοτικές ιδιότητες στο έντερο και είναι ευεργετικές για το πεπτικό σύστημα.

Οι ήπια καθαρτικές ιδιότητες της αλόης, (βοηθητικές στην δυσκοιλιότητα, ή και αντιστρόφως ευεργετικά ρυθμιστικές για την ευκοιλιότητα - οι προσαρμοστικές ιδιότητες της αλόης), καθαρίζουν το πεπτικό σύστημα και επιτρέπουν την σωστή λειτουργία του.

Ένα καθαρό και υγιές πεπτικό σύστημα, που υποστηρίζεται από την αλόη βέρα, απορροφά καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά, αποβάλει όλα τα βλαβερά στοιχεία, ευνοώντας έτσι την υγεία ολόκληρου του σώματός μας.

Ανοσοποιητικό Σύστημα

Πίνοντας χυμό αλόης βέρα εξοντώνουμε φυσικά τα βλαβερά βακτήρια του σώματος και αποκτούμε φυσικές αποτοξινωτικές ιδιότητες οι οποίες καθαρίζουν το πεπτικό και το κυκλοφορικό σύστημα. Η βελτίωση της απορρόφησης θρεπτικών συστατικών έχει συνδεθεί με την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και την διατροφή του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο.

Το υγιές, πλούσιο σε οξυγόνο αίμα παρέχει πιο αποτελεσματικά τα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα. Έτσι αυτά είναι υγιή και ισχυρότερα για να καταπολεμούν λοιμώξεις κ.α. Τα υγιή κύτταρα επίσης, είναι φυσιολογικό να μας κάνουν να φαινόμαστε νεότεροι. Οι αναζωογονητικές ιδιότητες της αλόης ενισχύουν το σώμα από μέσα προς τα έξω.

Οφέλη από την Αλόη Βέρα για την Περιποίηση του Σώματος

Τοπική Χρήση

Ας μην ξεχνάμε, ότι η αλόη βέρα ενδείκνυται για τοπική χρήση. Το ζελέ από τα φύλλα της αλόης είναι ιδανικό για την φροντίδα εγκαυμάτων, μικρών τραυμάτων, αμυχών, για την ανακούφιση συμπτωμάτων δερματικών παθήσεων και έχει αναζωογονητική δράση στην επιδερμίδα. Τοπικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος και προσωπικής περιποίησης που περιέχουν αλόη είναι πάρα πολύ αποτελεσματικά.

Αντιγηραντικές Ιδιότητες

Υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ υγιεινών διατροφικών συνηθειών, νεανικής εμφάνισης και καλύτερης ποιότητας ζωής. Η δράση των αντιγηραντικών προϊόντων αυξάνεται, όταν έχουν και την προστιθέμενη υποστήριξη της αλόης βέρα να ενεργεί από το εσωτερικό.

Άνθη Φυτού Aloe Vera Μπαρμπαντένσις Μίλλερ

Άνθη Φυτού Αλόη Βέρα
Μπαρμπαντένσις Μίλλερ

Το ζελέ - τζελ αλόης σε μορφή αλοιφής ή λοσιόν έχει την ιδιότητα να διαπερνά γρήγορα τα διάφορα στρώματα του δέρματος και να επιδρά ακόμη και στους μύες του σώματός μας (και αυτή η διεισδυτική ικανότητά της μπορεί να φτάσει μέχρι και τα οστά).

Έτσι η αλόη μπορεί να ενεργήσει σε κυτταρικό επίπεδο, τρέφοντας και αναδομώντας τα κύτταρα και να αποδώσει άριστα αποτελέσματα στην σφαιρική προσέγγιση της φροντίδας του δέρματος του προσώπου και του σώματος. Οι αντιγηραντικές ιδιότητες που έχει η αλόη βέρα είναι αυτές που έχουν τη σημαντικότερη συμβολή στην εμφάνισή μας.

Εξασφαλίζοντας σωματική υγεία, αναγεννημένο σώμα και κοφτερό μυαλό - νους υγιής εν σώματι υγιεί -, διαθέτουμε θετική ενέργεια, αποκτούμε αυτοεκτίμηση και αυτό είναι προφανές στην εξωτερική μας εμφάνιση και αξιοσημείωτο απ' όλους.

Βιομηχανία Υγείας και Ευεξίας και Αλόη Βέρα

Μπορούμε να απολαύσουμε πολύ εύκολα οφέλη από την αλόη για την υγεία μας, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της ζωής μας και με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα αναγνωρίσιμα στην δύναμη, αντοχή και νεανική εμφάνιση, απλώς προσθέτοντάς ή αντικαθιστώντας άλλα προϊόντα με προϊόντα από αλόη στην καθημερινή μας διατροφή και περιποίηση.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η βιομηχανία υγείας και ευεξίας θεωρεί τα προϊόντα από Aloe Vera ή Aloe barbadensis Miller ως τα σημαντικότερα για την ανάπτυξή της στην δεκαετία 2010 - 2020. Ήδη αρκετές κλασσικές εταιρείες του κλάδου άρχισαν να προσθέτουν μικρές ποσότητες ζελέ αλόης στα ήδη υπάρχοντα προϊόντα τους.

Βέβαια, υπάρχει και η Forever Living, η εταιρεία που παράγει το 80% της παγκόσμιας παραγωγής αλόης βέρα και την χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη σε όλα της τα προϊόντα.

Συμβουλή: Οπωσδήποτε πρέπει να αναζητάμε και να εμπιστευόμαστε για την αγορά προϊόντων αλόης, εταιρείες που παράγουν προϊόντα από σταθεροποιημένη αλόη βέρα Barbadensis Miller.

Οικονομικά Οφέλη

Υπάρχουν και άλλα οφέλη από την αλόη βέρα και την χρήση της που απευθύνονται στην επαγγελματική μας αποκατάσταση και οικονομική μας ανεξαρτησία.


Hundreds of people rely on AloeVeraDaily.com's affordable and quality products for healthy skin, anti-aging, and weight loss. Jot down your details below, and we'll email your discount coupon.

Marketing by

Χαρά και Υγεία,
Στράτος - AloeveraChangeslives


Facebook Comments